Lucrul în echipă, cel mai bun profesor

Intelligent Communication este o simulare a unei agenţii de PR. De aceea, membri au fost împărţiţi în departamente. Eu prefer să le numesc echipe de lucru. Este frumos să poţi lucra în echipă. Ai posibilitatea de a împărţi momente frumoase şi să treci peste obstacole alături de cineva.

Lucrul în echipă, cel mai bun profesor

Cred că experienţele mai puţin plăcute, venite din interior sau exterior, ne ajută pe noi să evoluăm. Pe moment, desigur, nu poţi observa acest lucru.  Însă peste câţiva ani, când te vei întâlni cu o problemă similară, vei observa că vei ştii cum să reacţionezi, iar asta te va ajuta pe tine şi pe echipa ta viitoare să faceţi faţă situaţiei. Din greşeli învăţăm şi până la urmă, ce este o zi în care nu ai reuşit să înveţi ceva?

Este foarte provocator să lucrezi în echipă:  ai ocazia să cunoşti persoanele aşa cum nu le-ai cunoaşte într-o discuţie la o cafea, ai ocazia să înveţi că fiecare este diferit şi că trebuie să ne acceptăm şi să ne ajutăm reciproc.  Eu asemuiesc oamenii dintr-o echipă, cu telefoanele: fiecare are un sistem propriu de operare. La bază, au aceleaşi specificaţii – regulile de bun simţ, respectul reciproc, comunicarea, însă fiecare telefon este diferit. Desigur, se întâmplă ca într-o echipă să fie două „telefoane” cu acelaşi sistem de operare, dar asta nu înseamnă o separare faţă de restul echipei.

Cel mai frumos lucru într-o echipă este recunoştinţa. Fiecare munceşte şi vrea ca munca lui să fie apreciată, mai ales de cei din echipă. Poate că dacă am privi mai des, mai atent la munca celuilalt şi i-am mulţumi pentru implicarea sa, atunci echipa ar fi mai unită, iar persoanele vor fi încurajate să continue sarcina începută.

Munca în echipă de acum este cea care ne va defini modul de lucru în viitoarea noastră carieră. Cu toţii vom întâmpina acum diferite situaţii care ne vor şelfui, pentru a putea ajunge „diamante”  în domeniul ales, mai târziu.

Lucrul în echipă este profesorul cel mai bun, mai ales când ai alături persoanele potrivite. Sunt bucuroasă că am întâlnit prin intermediul acestui proiect oameni frumoşi şi talentaţi, de care sunt sigură că voi auzi şi peste ani de zile, ca fiind printre cei mai buni în domeniul comunicării.

Voi care credeţi că sunt secretele din spatele unei echipe de succes?

Alice Mircescu

Coordonator Departament Site Management

 

Acest articol a fost publicat în Intelligent Communication, Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s