Vremea retrospectivei

Vara le bate în geam, sesiunea îi trage de mânecuță, dar tastele angajaților au început deja să umple rapoartele de activitate: împliniri, experiențe, prietenii… adunate și amestecate în cele două luni în care au format o echipă.

Pe final de activitate, acordăm atenția cuvenită următoarelor două departamente, Monitorizare și Site Management, care și-au îndeplinit conștiincios, dar în liniște, task-urile. Din perspectiva coordonatorilor lor, Alex Roșu, respectiv Ștefan Craiciu, departamentele au făcut o treabă excelentă, pentru depășirea obstacolelor recurgându-se la magica soluție a lucrului în echipă.

Cu un ușor regret, Ștefan recunoaște că nu a reușit să se întâlnească prea des cu echipa lui, însă este deosebit de încântat de comunicarea din mediul online, precum și de rezultatele obținute în final. Impresionat de persoanele cu care a lucrat a fost și Alex care a remarcat implicarea și dorința de muncă a echipei lui.

Pentru toate mulțumirile, sugestiile și amintirile angajaților IC, așteptăm cu nerăbdare cele două-trei pagini pe care aceștia le vor preda la final de activitate. Suntem încrezători însă că, mai puțin speriați, cu mai multă experiență și păstrând aceeași ambiție, angajații IC își vor continua parcursul profesional cu amintirea mereu vie a primilor pași într-o organizație.

 

Iliescu Miruna

Coordonator Revistă Online

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s