Paşi mici dar repezi către sfârşit

Tragem într-un haos organizat ultimele focuri de comunicare inteligentă, căci şi luna mai se grăbeşte să-şi găsească finalul. Nu mai e mult, angajaţi, colegi, prieteni. Aşa că haideţi să dăm tot ce avem mai bun şi să nu ne lăsăm acum, la capăt de drum, răpiţi de fel şi fel de alte activităţi, torturaţi de lipsa de timp.

Suntem obosiţi? Poate… Vine sesiunea şi nu ne simţim pregătiţi? Întotdeauna! Ne vom da noi însă bătuţi în faţa ultimelor provocări din Intelligent Communication? Niciodată! Iată-ne împreună pentru încă puţin, într-un colectiv ce s-a dovedit a fi funcţional, variat, creativ şi prietenos. Multe prietenii s-au legat în aceste câteva luni, multe am avut de învăţat şi nu ne-am oprit încă din a ne testa limitele cunoaşterii.

Nu vrem să fim buni, vrem să fim foarte buni, cei mai buni! Destule mai sunt de asimilat, de experimentat, însă începutul nostru ca oameni mari în cadrul unei organizaţii, angajaţi ai Intelligent Communication, s-a dovedit a fi unul mai mult decât prielnic. Un început promiţător, revelator chiar, o fereastră către ceea ce viitorul nostru ar putea fi. Se trag ultimele filmări, ultimele poze, articole şi simulări la foc alert. O să se termine totul la fel de brusc precum a început…Dar mai e puţin.

 Roxana Burdeanu

Asistent Manager General

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s