Muncim şi se vede

A trecut şi mini-vacanţa de 1 mai care s-a dovedit a fi binevenită şi neaşteptat de călduroasă. Ne-am întors fiecare de pe meleagurile minunate printre încinsele străzi ale Bucureştiului şi am împlinit o săptămână de când ne-am pus pe treabă.

Muncim şi se vede. Paginile organizaţiei de Facebook şi Twitter au prins viaţă, revista Conexiuni se îmbracă aproape în fiecare zi în noi şi noi articole iar, deşi cu ceva obstacole întâlnite pe drum, fotografiile şi videoclipurile au început să prindă contur. Nu e întotdeauna uşor şi poate nu reuşim să facem totul perfect, dar nu e nicio îndoială în faptul că ne străduim!

Încă o săptămână a trecut din puţinele care au mai rămas. O săptămână plină în care s-au încheiat multe din task-urile departamentelor. Joia trecută, departamentul de simulare a încântat publicul studenţesc cu două scenete simpatice şi educative care au deschis apetitul tinerilor pentru actorie, acesta fiind doar începutul multor simulări ce vor avea loc în aceeaşi sala, la aceeaşi oră săptămână de săptămână.

Tot în săptămâna trecută am avut şi o şedinţă între coordonatori şi doamna Diana Cismaru, în cadrul căreia s-au discutat punctele slabe şi forte atât ale departamentelor, cât şi ale întregii organizaţii. Până acum, unii s-au descurcat mai bine, alţii mai puţin bine, dar, per ansamblu, e ok. Întrebări au fost puse, răspunsuri s-au dat şi sfaturi de asemenea, aşadar şedinţa a fost un real ajutor.

Cât de curând vor avea loc două evenimente care vor implica toate departamentele organizaţiei, aşa că ţineţi aproape!

Roxana Burdeanu

Asistent Manager General

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s