The wonder that is IC…

Desi par ironica in titlul postului, tin sa mentionez ca nu sunt! :)

Azi, in timp ce „lucram” la ultima parte a task-ului pe luna mai…si ultima parte a task-urilor, spusele unei colege de facultate m-au lasat putin fara cuvinte.

Ca sa va explic mai bine, task-ul despre care vorbesc cerea sa pun in aplicare campania on-line, creata anterior ( cea cu Gramatica nu tine de foame, nu mancati litere!), in special promovarea pe Facebook. Facebook, nimic mai usor, am creat un „cause” si i-am dat „share” tuturor prietenilor din lista.

Printre acestia, o colega de facultate, ma cauta pe Messenger si imi spune:

: felicitari pentru proiect
: cel de la Intelligent Communication
: e atat de real

In momentul respectiv mi-am dat seama ca nu mi-am imaginat niciodata cum se vede IC-ul din afara, din perspectiva cuiva care nu este in proiect, care nu a avut sansa sa faca parte din echipa noastra. Nu stiu cati dintre noi am primit un asemenea feedback, de la cineva din afara, un feedback care sa il faca sa realizeze ca, in ciuda tuturor momentelor tensionate, a lucrurilor mai complicate, a task-urilor care nu ieseau, a noptilor pierdute (?), a gandurilor cu „emotii negative”, Intelligent Communication reprezinta pentru fiecare participant o oportunitate pe care putini o au si pe care multi si-o doresc.

Eu una nu m-am gandit pana atunci cand am vorbit cu acea colega la toate lucrurile astea. Poate pentru ca sunt obisnuita sa iau lucrurile asa cum vin, fara sa stau sa ma gandesc la acel ceva, mai mare, de  fapt ceea ce conteaza. M-am gandit sa impartasesc acea conversatie cu voi in ideea ca ar trebui, intr-adevar, sa privim putin din alta perspectiva ce am facut noi timp de un semestru.

Let’s give ourselves a little credit! :clapping: Felicitari Intelligent Communication 2011

Jescu Denisa, Planificare Media

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s