Intelligent Communication

Dupa cum bine stim, cat de curand se termina. Gata cu intalnirile din baruri obscure, discutii si sedinte. Unii se bucura, altii nu. Unii cauta voluntariat in alta parte, pentru ca vor avea “liber”. Altii abia asteapta sa se termine si sesiunea si sa plece pe la casele lor, in orasele lor, la mare sau la munte. Din oricare categorie facem parte, e un fapt ca am fost in Intelligent Communication. Poate ca nu totul a fost cum ne asteptam sa fie. Dar de fapt, cum ne asteptam sa fie?

Cert e ca mie mi-a placut. Aveam si eu asteptari, dar nu ma plang. Cu cat un mediu e mai ostil, cu atat stii sa te comporti mai bine in situatii mai placute.

Am avut noroc de un departament cu multa munca. Dar am avut si echipa pe masura. Ne-am sincronizat bine si ne-am inteles bine. Sau el putin asta e parerea mea.  Cred ca imi va fi dor de mail-urile de la colegele mele, de prima zi cand Alina ma cauta pe Facebook sa ma anunte ca e sedinta, de prima sedinta in care ne-am cunoscut si de sedintele foto:). Task-urile au fost si nu au fost dificile.

Cert e ca am invatat ceva, chiar daca nu recunoastem acum. Pe viitor vor fi situatii si mai rele de atat. Unii au trecut deja prin lucruri mai rele :)

Spor la raportul final!:)

Simona Ilincariu

Coordonator Departament Documentare

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă, Impresii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s