Cu pasi repezi ne indreptam spre final.

Si iata ca am ajuns la final. Finalul celui de-al doilea task si finalul Intelligent Communication. Trebuie sa recunosc faptul ca si mie imi va fi dor de tot ce a insemnat aceasta experienta. Fiind perfectionista, mi-au placut deadline-urile, am incercat ca totul sa fac lucrurile sa mearga struna la momentul respectiv. Atat in privinta relatiile dintre noi, cat si in privinta muncii depuse de toate.

Au fost si momente stresante, ca in cazul oricarei indatoriri, oricarui job. Dar acestea ne-au ajutat sa ne mobilizam, sa ne intarim si sa reusim sa gandim mai limpede. Nu  sunt singura (fetele din departament mi-au demonstrat ca si ele sunt la fel in privinta asta) care lucreaza cel mai bine in conditii de stres, si desi aici nu a fost cazul unui stres major, randamentul a fost foarte bun.

Sper ca toti cei care au avut parte de aceasta experienta sa aiba amintiri placute. Eu pot afirma cu sinceritate ca am. M-a schimbat din mai multe puncte de vedere: social, profesional, etc. Cu acest gand pornesc la drum, in cautarea unor experiente similare sau a unora mai fructuoase.

Bafta in sesiune tuturor!

Anton Alina

Asistent Manager Departament Documentare

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă, Impresii, Intelligent Communication. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s