At the end of the road…

In luna mai, Intelligent Communication a participat la Sesiunea de ComuniCarte. Aşa ca a trebuit sa prezentăm de aceasta data task-ul lunii martie cu ajutorul unui suport vizual  lucrat in power-point. Avand în vedere ca tehnologia modernă e prietena noastra de încredere, nu a fost deloc dificil, mai dificil a fost să aleg structura prezentării. Am ales aşadar să prezint rezultatul, şi nu metoda de lucru.

M-am jucat puţin cu muzica şi imaginea. Acest lucru a fost apreciat, am dedus eu şi deci…totul e bine când se termină cu bine.

Tot aici, am fost anunţaţi că mai e o „bucăţică” de task pe luna mai. M-am speriat puţin, dar când am primit task-ul am văzut că nu e chiar  atât de muncă la fel ca la celelalte task-uri. Aşadar, am predat şi ultimul task, acesta este ultimul post şi…..cam atât. Poate va urma? Va mai fi un Intelligent Communication şi când voi fi mai mare? Unde voi putea să lucrez să iau şi bănişori? ;))

Cam asta e. Mulţumesc fetelor mele Alexandra, Andreea, Bianca, Ioana, Ramona pentru colaborare şi cine ştie? Poate vom ajunge să lucrăm iaraşi împreună ;)) Mă bucur că am putut să fac parte din acest proiect. O experienţă în plus, şi cu bune şi cu rele. :)

Andreea-Cătălina Negoiţă, Coordonator Departament Monitorizare

Reclame
Acest articol a fost publicat în PR si comunicare, Sarcini. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s