Ce inseamna organizarea …:P

Saptamana trecuta am avut simulare cu dep. Redactare Texte si totul a foat asa de bine pus la punct. Pentru inceput, ne-am intalnit miercuri dupa masa pentru a vorbi despre scenariu, personaje si restul. Fetele astea sunt tare organizate si trebuie sa recunosc ca aceasta a fost singura simulare la care totul s-a stabilit totul de dinainte. NU asez in inferioritate celelalte simulari sau celalte departamente, nici gand de asa ceva, mai ales ca eu m-am bucurat de fiecare minut petrecut cu fiecare departament, pentru ca prin intermediul simularilor am avut ocazia sa ii cunosc mai bine pe toti, avand in vedere faptul ca eu tratez problemele si noutatile doar cu coordonatorii.

Dupa cum spuneam, fetele sunt organizate pana la ultimul ac  si am facut un fel de scenariu cu replici, care oricum si le-a adaptat fiecare. Ideea e ca am apreciat modul lor de lucru si mi-a placut faptul ca nu s-a impus nimic; fiecare a participat cu ideile lui la dezbatere si la punerea in scena. In plus, taskul a fost despre diferentele culturale si am avut clienti atat de diferiti: un norvegian ( eu), un sirian ( Madalina) si un japonez (Raluca). S-au folosit limbi straine pe care le cunosteam si pe care le stiam mai putin, acest lucru spre deliciul celor prezenti in audienta.:)) A fost o experienta interesanta din care am avut de invatat, a… si mi-a placut accesoriile aduse de Madalina, mai ales cel pt belly dancer:P, hey ma pricep;).

Raluca a fost extraordinara, „japoneza” ei a fost delicioasa, iar „araba” Madalinei nu mai spun. Translatorul Andreea era poliglot ( asta a sunat cam pleonastic :)) ), iar Anca a reusit sa le mobilizeze pe fete si a ajutat-o si pe Valentina sa inteleaga totul in timp util. A… Vale iti multumim ca ai venit la simulare desi aveai piciorul in ghips, acest lucru arata ca te implici in lucruri si esti o fata responsabila:X.

Acum sceneta a fost super, profa ne-a dat note mari, adica, soro, 10 regie, 10 scenariu (replici cu substanta, nu gluma si in limbi straine, inca putin si aplic  pentru Teatru, hey nu ma plang, dupa cum am zis, mie imi place), 10 limbaj nonverbal, plus costume, ne-am imbracat adecvat, nu gluma si 10 pentru intrare in rol. Suntem fete de 10 sau nu suntem!?!? Nu-mi raspundeti, stiu asta deja!:P:P:P  hai ca sunt si modesta, dar fetele merita toate laudele:X

Am mai atins performanta de 10 la simularea pe care am avut-o cu dep. Productie. Design grafic, dar cu ei am luat 2×10, iar acum am luat 4×10, ceea ce inseamna ca am progresat. So rock on!

Ceva si mai fresh, totul a iesit bine la Sesiunea de Comunicare, din nefericire nu am putut sa fiu acolo sa le sustin pe fete si pe Eduard, dar cine are multe responsabilitati trebuie sa le faca fata tuturor, nu?, dar stiu din surse sigure ca totul a fost OK si ma bucur pentru ei si ii felicit.

Cam atat, m-am cam lungit azi, dar na, am avut de zis si gata!

Pana una alta, va pup si spor la invatat ca acum vine sesiunea!

Burcea Steluta

Asistent Manager general

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s