Am trecut deja prin 3 simulari…

Am trecut deja prin 3 simulari… Frate, sau mai bine zis soro ( suntem numai fete in organizatie asa ca…) suntem bune- in toate sensurile:P. Am primit note bune, am luat chiar si un 10 pentru comunicare non-verbala, ceea ce este lucru mare avand in vedere faptul ca d-na Cismaru a zis ca 10 inseamna  mai mult decat foarte bine, asta asa, putin parafrazat.

Au fost simulari amuzante, altele pline de nervi, dar repetitiile sunt cele mai dificile, pentru ca fiind multe fete avem idei multe si dupa cum zicea o colega de la un departament, nu avem si noi un baiat  (il avem pe eduard de la dep. de productie si design grafic, dar am avut deja simulare cu ei si a mers bine, ceea ce inseamnca ca s-a simtit prezenta lui, insa eu ma refer la mai multi:D:D:D)  care sa ne spuna ” hello, femeie, mai ia o pauza:)) „. Adica, uneori nu stim unde sa ne oprim si ideile curg pentru ca suntem minti fragede si sclipitoare, dar atatea idei nu inseamna neaparat un rezultat bun:D.

So, spuneam de simulari… mie imi plac, ma simt bine si am simtit atat emotiile de pe scena, cat si cele ale unui mic regizor, hei si am fost si narator. Adica am facut din toate cate putin :):D si mi-a placut si as mai face asta. Bineinteles ca mai am nevoie de practica, dar mie imi place.

Mai avem de facut 2 simulari, cred, si sper sa mearga mai bine treaba, dar depinde si de departament si de cum interactionam. De exemplu, saptamana asta a fost o neintelegere cu jocul de rol, fiindca primisem un scenariu care includea 5 departamente!!!!, da cam multe, si eu am incercat sa il respect si am chemat lumea la discutie, frate, eram multi!!!! si nu mi-a venit sa cred. Plus ca unii aveau chef de mistocarie, asa dupa 1 mai, si pana la urma s-a rezolvat si au ramas doar departamentele de atunci, 2 la numar.

Pe final, as vrea sa spun ca ma bucur ca au fost si note bune la simulari, am primit si comentarii avantajoase si dezavantajoase, dar e in regula ca au fost din ambele portii, altfel am fi avut numai sare, si nu si piper:D. Stiu ca noi ne aparam mult cand auzim anumite critici la curs la  adresa muncii noastre si ca unii cred ca o luam personal, insa nu e adevarat, apreciem criticile, dar daca avem si un raspuns pentru critica respectiva sau poate o lamurire, de ce sa nu o spunem cu voce tare si raspicat, right???

Acum chiar termin, well, doar atat am avut de spus, vor aparea si articolele fetelor, insa pana una, alta, va pup si ne auzim curand la o cana de noutati fresh:P:) Ciao!

Burcea Steluta

Asistent manager general

P.S. Organizatia noastra va participa la sesiunea de comunicari unde vom perezenta un task, sper sa iasa bine;)

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s