Inceputuri…

Luna martie…primul contact, primele sarcini, primele idei si întâlniri…o nouă experientă. Având în vedere noutatea experientei, sau mai bine spus a provocării, am avut unele dificultăti în ceea ce priveste criteriul de realizare al sarcinii…dar cum toate problemele au o rezolvare, asa s-a întâmplat si în cazul departamentului nostru. Prezenta noastră  activă în Era Internetului ne-a deslusit misterul. Asa că la o distantă de doar câteva  click-uri, întrebările au devenit răspunsuri.

Întâlnirile nu au fost foarte multe…dar au fost cu spor. Prima dintre ele a fost cea mai simpatică…stiam scopul întâlnirii, dar…nu stiam cu cine. Asadar, am monitorizat mediul si ne-am găsit.

Pe principiul conform căruia trăim în secolul vitezei, sarcinile au fost împărtite imediat…în vânt, în frig…nu conta (întâlnirea a avut loc la aer curat, nu puteam risca să nu avem suficient oxigen pentru a lua vreo decizie gresită)…orice pentru o experientă nouă. Și cum, din fericire, s-a inventat telefonul mobil, e-mail-ul si alte noi media, le-am exploatat si noi la maximum si ne-am continuat atributiile  în mediul virtual. Din păcate, una dintre angajate nu a vrut să mai monitorizeze alături de noi si a plecat. Cum unde echipa e întregită, puterea creste, am angajat pe altcineva. Ce vă spuneam? Întrebările devin răspunsuri si problemele solutii.

Idei multe,dorintă, implicare…toate acestea către o rezolvare sigură. Noi prietenii, prieteni, legături…dar acestea în gândurile viitoare. si spor în toate câte faceti.

Andreea-Cătălina Negoită

Coordonator Departament Monitorizare

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s