Experiența Intelligent Communication

A lucra cu oamenii este ceva deosebit. Atunci când vezi că din mâinile tale iese ceva și ești apreciat pentru asta, ai un sentiment de mulțumire, dar mai măreț este sentimentul când combini ideile tale cu cele ale colegilor de departament, iar din mâinile multora prinde viață idea, sentimentul de mulțumire este mult mai mare.

Întâlnirile noastre la nivel de departament nu au fost foarte multe, deoarece comunicare online și cea mobilă prinde mult mai bine în era vitezei. La fiecare întâlnire am venit fiecare cu idei, le-am analizat și am încercat să alegem cel mai bun mod de a le aplica pe taskul primit. Cred că în cea mai mare măsură am reușit acest lucru, acum așteptăm o „notă” din partea managerului general al companiei.

Munca în echipă ne-a apropiat ca angajați dar și ca prieteni, sperăm să păstrăm aceste relații cât mai mult. Comunicarea în această firmă de exercițiu se realizează atât de bine și datorită faptului că aproximativ toți angajații se cunosc între ei, dacă eram străini unul de celălalt cred că era un pic mai greu să realizăm taskul atât de repede și de bine.

Sper ca toți să căpătăm cât mai multă experiență și să realizăm dacă aceste posturi ni se potrivesc sau nu pe viitor într-o organizație reală.

Eduard Vasile

Coordonator Producție și Design Grafic

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă, Impresii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s