Rezultatele concursului „Partener”

Rezultatele şi premiile pentru concursul Partener se vor anunţa joi, la finalul cursului de Teoria Organizaţiilor, după ora 18,00. Din păcate rezultatele concursului nu au fost la nivelul aşteptărilor firmei care a făcut comanda, astfel încât premiile în bani nu sunt la valoarea anunţată iniţial. Oricum, sugerez membrilor Intelligent Communication să considere concursul ca o provocare şi o primă sarcină la care au făcut faţă cu bine. Le urăm succes şi în continuare!…

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Rezultatele concursului „Partener”

 1. Roxana Predica zice:

  In sfarsit!! Mult asteptatul raspuns.Si tot atunci va fi si premierea banuiesc, nu? Sau se va face separat?
  Pe langa acestea as vrea sa stiu mai exact…care au fost nemultumirile? Noi trebuia sa le ducem un model de plic, banuiesc ca stiau de la bun inceput ca nu suntem fabrica de plicuri personalizate si ca nicio tipografie nu iti face un singur exemplar pentru 3 modele de plicuri ( la noi, de exemplu, erau 6 modele) din momentul ce tirajul minim la care lucreaza este de ordinul sutelor…rezultatul avea sa fie inca de la inceput, clar, un model, o idee. La ce se asteptau de sunt nemultumiti si scad din suma promisa? Faptul ca nu se tin de cuvant nu mi se pare deloc corect si nu sunt singura care crede asta. In mod normal trebuiau sa ia in consideratie toate posibilele situatii finale si sa stabileasca o suma corespunzatoare de la care sa nu se abata; nu sa fim anuntati ca premiul e de 3000 RON si mai tarziu..(cine stie ce surprize va avea castigatorul)… ca daca tot e asa, ar putea sa ne premieze pana la urma cu o ciocolata si multe urari de bine! Bineinteles, sunt total de acord ca lucrul cel mai important si pana la urma motivul final pentru care ne aflam cu totii in acest proiect este de a capata experienta. Deci din punctul asta de vedere, nimic de reprosat. Insa daca noi tratam cu seriozitate un astfel de concurs, ar trebui sa fim tratati la fel fata de acel juriu .
  De exemplu, in departamentul coordonat de mine succesul exista deja si anume ca am terminat la timp sarcina si ca am lucrat eficient. Ce am spus mai sus se refera strict la faptul ca ar fi trebuit sa se tina de cuvant ( pana la urma nu e vina noastra ca ei nu au luat in calcul posibilitatea ca plicurile sa aiba anumite defecte).
  In orice caz, asteptam raspunsul si le urez din nou mult noroc celorlalte departamente!

 2. dianacismaru zice:

  Roxana, ai dreptate dar lumea firmelor e dura…nu de putine ori veti repeta „nu e drept, nu e corect” in viitor. Noi aici in facultate incercam sa va transmitem viziunea corecta dar realitatea tinde sa ii deconcerteze pe absolventi.
  Dincolo de aceasta, joi veti primi explicatii despre nemultumirile clientilor de la Madalina Vatamanescu.

  Asa cum bine observi, succesul sta in faptul ca toate echipele au reusit sa termine o sarcina pentru care nu aveau experienta si sa faca fata provocarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s