Interviuri şi posturi libere de coordonatori

Anunţ pentru candidaţii înscrişi pentru posturi de coordonator: interviul va avea loc miercuri, 4 martie (locul şi ora vor fi comunicate mâine la seminar şi mâine seară pe blog ).

Candidaţii care se vor prezenta miercuri la interviu: Fabian-Mihai Tatomirescu, Ciprian Sava,    Gabriela Vasile, Alina Tudose, Madalina Roman, Alexandra Bombita, Niculae Oana Cristina, Serban Sorana-Mihaela.

Există posturi de coordonator fără candidaturi:

Financiar, Retea informatica si pagina web, Diagnoza si prognoza, Consultanţă resurse umane, Cercetare si analiza de imagine, Monitorizare, Strategii de comunicare, Relatii cu mass-media si planificare strategica, Redactare de texte.

 

Pentru aceste posturi primim inscrieri din interiorul sau din afara grupului admis deja în Intelligent Communication.

Excepţie de la posibilitatea de a candida pe posturile rămase vor face cei deja înscrişi în Organizaţia Virtuală (nu există posibilitatea de a participa la ambele proiecte).

Cei care doresc să se înscrie la interviul de miercuri pot trimite scrisoarea de intenţie marţi, 3 martie,doar între orele 19,00-20,00, la adresa catalina_cicei@yahoo.com. După trimiterea scrisorilor de intenţie se vor afişa, până la ora 00,00 studenţii admişi pentru interviul de miercuri. Prezentarea la interviu nu echivalează cu ocuparea unui loc în Intelligent Communication (locurile de angajaţi fiind ocupate de studenţii nominalizaţi în mesajul anterior).

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Intelligent Communication. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Interviuri şi posturi libere de coordonatori

 1. irina zice:

  o ora pentru (re)trimiterea candidaturii? O ora? inuman… in alta ordine de idei, pe ce criteriu au fost selectati cei chemati la interviu? pe baza scrisorii de intentie banuiesc? la seminar mi s-a spus ca toti cei care aplica pentru posturi de coordonator vor fi chemati la interviu.

 2. dianacismaru zice:

  Pentru trimiterea scrisorii de intentie, daca a fost pregatita in cursul zilei, este suficient un minut, deci o ora pentru toti cei motivati a fost de ajuns.

  Da, selectia s-a facut pe baza scrisorii de intentie.

  Dar in Organizatia Reala se va proceda ca in realitate: daca vor exista demisii sau concedieri, „posturile” vor fi scoase la concurs. Deci vor mai avea si altii posibilitatea sa intre in proiect pe parcurs.

 3. Oana zice:

  Cand se vor afisa rezultatele pentru postul de coordonator?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s