Cum staţi cu rapoartele?

Cum merge treaba? E greu să sintetizaţi activitatea în IC sau nu prea ştiţi ce trebuie să cuprindă un raport de activitate?

Să vă zic cum a fost pentru mine. Redactarea raportului de activitate a mers mai repede decât mă aşteptam, dar acum mă întreb: am înţeles bine ce avem de făcut? Spun acest lucru pentru că raportul meu nu are liniuţe cu: am făcut x, am crescut profitul cu y etc, am concediat pe z, ci se aseamănă mai mult cu o povestioară. M-am lăsat purtată de „val” şi am scris tot ce mi-a venit în minte. Am fost sinceră, am avut un ton mai optimist decât de obicei(se vede treaba că mi-a plăcut primul meu loc de muncă) şi m-am străduit să mă încadrez în 4 pagini. „Figura” nu mi-a ieşit însă… am ajuns la 6. Cam urât din partea mea. Sper să fiu iertată… De fiecare dată când dau un examen/predau un proiect calculez cam cât timp i-ar lua profesorului să citească lucrările şi îmi dau seama că am minimum 2-3 săptămâni de aşteptat. Cu toate acestea, asta nu mă împiedică să depăşesc puţin limita de spaţiu aproape de fiecare dată. Nu ştiu cum se întâmplă, dar se întâmplă. :-) Prin urmare, sper ca ceilalţi angajaţi IC să fie mai „înţelegători” şi să se încadreze în cele 4 pagini.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Cum staţi cu rapoartele?

 1. dianacismaru zice:

  Pentru ca ai fost coordonator de departament, te iertam ca ai depasit limita de pagini :).
  In aceasta facultate se prefera intotdeauna textele legate in loc de enumerari.

 2. Raluca Enuta zice:

  Multumesc pentru raspuns! Acum sunt mai linistita…

 3. Loredana Floarea zice:

  Se pare ca nu esti singura si raportul meu tot cam sase pagini are…Am avut spor nu gluma! Asa se intampla cand iti place ceea ce faci…

 4. Avîrvărei Raluca zice:

  Maine trebuie predat raportul de activitatea si eu parca tot as mai scrie cate ceva in el, asta poate pentru ca s-au intamplat atatea lucruri frumoase in Intelligent comunication.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s