bilă albă

săptămâna asta am intrat şi eu în posesia diplomei de participare la proiectul pe al cărui blog postez acum. Nu-mi vine să cred cât de repede a trecut toată activitatea noastră. Parcă ieri mă întâlneam pentru prima dată cu cele care urmau să-mi fie colege la departamentul training/coaching. Nu le ştiam dinainte, mai ales că erau majoritatea în seria cealaltă şi nu prea aveam posibilitatea să ne întâlnim. Prima sarcină a fost un eşec, pentru ca la cea de-a doua să ne mobilizăm şi să punem piciorul în prag pentru a face o treabă bună. Bineînţeles că ne-am însuşit toate cunoştinţele şi ne-am asumat toate greşelile , pentru a nu le repeta în viitor. Pentru mine a fost o experienţă benefică din mai multe motive.

În primul rând, am văzut cam cum se lucrează cu o echipă nou formată, unde există posibilitatea să nu fii tocmai compatibil cu cel cu care lucrezi, să iasă discuţii contradictorii şi să cântăreşti cu atenţie fiecare decizie.

În al doilea rând, ne-am apropiat foarte mult de o situaţie reală, ceea ce m-a făcut să mă gândesc mai bine şi să realizez că, până la urmă, nu e totul chiar aşa roz cum credeam. Au fost neînţelegeri, n-am să neg chestia asta. Însă am reuşit să ne cunoaştem un pic, pentru a putea să ne ducem treaba la capăt, într-un mod satisfăcător pentru clienţii noştri.

Un ultim punct pe care aş vrea să-l subliniez este acela al mulţumirilor. Nu vreau să par cu moţ sau prea sobră… aş vrea să mulţumesc colegelor de departament pentru faptul că m-au suportat in calitate de coordonator care le sâcâia mereu şi le presa să fie gata cu sarcina la timp, să le mulţumesc că au tratat acest proiect cu seriozitate. Şi mulţumesc şi doamnei profesoare Cismaru, care ne-a deschis ochii să vedem cum e de fapt lumea în care trăim (plus micile indicaţii de care sunt sigură că o să ţinem cu toţii cont pe viitor).

cam atât de la mine. numai bine!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s