Vrem! De ce nu vrem?

Astăzi am încheiat și ultima sarcină. Și, ca orice final, vine cu nostalgie.  Această ultimă sarcină a fost mai diferită: multă agitație, sarcini aglomerate, oameni ocupați, idei care nu mai vin…Până la urmă a ieșit totul bine.

Coincidența face ca proiectul departamentului de C.R.U. să fie axat pe motivație, ceea ce am înțeles că anul acesta a fost un subiect tabu pentru angajații IC. Tot lucrând la strategii fictive de motivație, de ce să nu ne și gândim să le aplicăm la anul, pentru următoarea generație de „oameni organizați” (Grigoroiu Adina, Martie 2008).

De ce să nu facem concursuri în cadrul Organizație? Cel mai bun proiect să primească un bonus de un punct la nota finală. Să motivăm studenții să lupte cu adevărat pentru calitatea muncii lor. Sau cea mai bună echipă să primească un „concediu” după sesiune. 2-3 camere la o cabană pentru un week-end. Concursuri de acest gen m-au motivat încă din școala primară. De ce nu ar atrage și alți candidați?

Rămâne de văzut. Organizăm un focus-grup, facem un chestionar…Ah, am intrat pe alt făgaș.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Activitate curentă, Intelligent Communication, Pareri si pareri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s