Cât de mult simulăm?

Sunt de acord cu Andrei… Ne plângem de comunicarea internă, dar nu facem nimic concret ca să îmbunătăţim situaţia. Picnicul era o idee interesantă, dar mă tem că nu ne-am fi cunoscut mai bine pentru că ne-am fi grupat pe departamente şi cred că suntem cam mulţi. Merita însă încercat.

Bine că se organizează simulările pentru că aşa am putut să cunosc mai mulţi angajaţi din IC. A fost amuzant să descopăr că pe unii dintre ei îi cunoşteam(vorbeam la cursuri, dar nu le ştiam decât prenumele). Pe lângă faptul că simulările sunt distractive, ele sunt şi instructive. De exemplu, la simularea trecută mai mulţi dintre cei prezenţi ne-am dat seama că avem multe prejudecăţi în legătură cu relaţia manager-subordonaţi. În timpul acelei simulări mă gândeam cum decurg lucrurile în departamentul meu, cum a decurs simularea primei simulări(la care am participat şi eu) şi îmi aminteam de discuţiile pe care le-am avut cu unii colegi din IC. Astfel, mă întreb: Cum se desfăşoară activităţile în IC? Cât de mult se apropie simulările noastre de realitate? Mi-ar plăcea ca într-una din simulări să simulăm dialoguri şi întâlniri din organizaţia reală. Chiar dacă întâlnirile şi convorbirile din IC nu sunt la fel de spectaculoase ca simulările, ele sunt importante pentru că ne pregătesc pentru viitor.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Simulări. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Cât de mult simulăm?

  1. anda stoian zice:

    subscriu la cea a scris raluca, mai ales ca acum, dupa o simulare realizata de noi – simularea numarul 3, vorbesc in cunostinta de cauza. mi se pare o idee foarte buna pentru ca in felul acesta ajungem sa ne cunoastem, invatam destul de multe lucruri practice si, ca si cum toate acestea nu ar fi de ajuns, ne mai si distram;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s